Danie na gorąco
Barszczyk czerwony z uszkami własnego wyrobu
Dorsz smażony podany z ziemniakami opiekanymi w całości, cebulką i wigilijną kapustą
Pierożki z kapustą i grzybami na półmiskach
Bufet przekąskowy
Śledź z cebulką w oleju lnianym
Wędzone dzwonki karpia z Pustelni z kremem chrzanowo – imbirowym
Sałatka z grillowanym kozim serem
Tatar z łososia na grzankach
Bufet deserowy
Piernik korzenny z powidłami i polewą czekoladową
Racuszki drożdżowe
Napoje
Kawa i herbata
Kompot z suszu
Woda z cytryną i miętą
Krem z pietruszki z grillowaną gruszką i chipsem chorizo.
Marynowany łosoś podany na puree ziemniaczanym, sos holenderski, dziki brokuł w tempurze.
Mrożony tort bezowy o smaku dojrzałej cytryny podany w towarzystwie musu truskawkowego.
Szwedzki stół:
Sałatka cezar z czosnkowymi grzankami.
Śledź z cebulą w koperkowej oliwie.
Śledź z jabłkiem w śmietanie.
Marynowany rostbef podany na rukoli z musztardowym aioli i wiórkami parmezanu.
Pasztet z pieczonej gęsi z borowikami.
Marynowany karp w zalewie octowej.
Golonka z warzywami w galarecie.
Deska mięs z naszej wędzarni.
Tartinki faszerowane łososiem.
Sałatka jarzynowa.
Sosy: żurawinowy, aioli chrzanowy, sos czosnkowy.
Pikle: ogórki, papryka, oliwki, grzyby, pomidory suszone.
Pieczywo; jasne, ciemne, bagietki.
Danie gorące w bemarze ok. godz. 22:00:
Bogracz, ciepła bułeczka.
Pierogi opiekane z kapustą i grzybami.
Słodki stół:
Ciasta domowe.
Owoce, sałatki owocowe.
Krem brulee.
Panna cotta z grillowanym ananasem.
Tiramisu.
Mus czekoladowy.
Napoje bezalkoholowe (herbata, kawa, soki, napoje gazowane/niegazowane, woda) – serwis ciągły.
Butelka wina białego / czerwonego lub butelka wódki 0,5 l dla każdej pary.
z oliwa truflową
alergeny: mleko, seler
puree z topinamburu, sałatka z modrej kapusty, chips z jarmużu
alergeny: mleko
na czekoladowym spodzie
alergeny: zboża zawierające gluten, jaja, mleko, orzechy pozostałe
/allergens: crustaceans, milk
marinated mushrooms, onions and egg yolk / allergens: Eggs, other Nuts, Mustard seeds
winogrona, świeże zioła, oliwa, sok z cytryny
alergeny: mleko, orzechy pozostałe
fresh spinach, pine nuts, pomegranate molasses
noodles, beef, free-range chicken, duck, carrot, noodles, parsley leaves
/ allergens: Gluten-containing cereals, Eggs, Milk, Celery
toasted bread with Grana Padano, fresh basil
czosnkowe grzanki, natka pietruszki
alergeny: zboża zawierające gluten, mleko
mashed spring potatoes, dill, wild broccoli, butter and herb sauce
Asian tiger shrimps, dried tomatoes, cherry tomatoes, garlic, white wine, parsley leaves, basil pesto, Parmesan
chicken breast, turmeric, oregano, garlic, boiled potatoes, fresh dill, string beans, French mustard sauce, salad mix with radish and sour cream
mashed potatoes, spinach with garlic, pickled beets
minced entrecôte, roll, lettuces, tomato, bacon chip, pickled vegetables, Mimolette cheese
ork loin, young cabbage fried with dill and wild garlic, boiled potatoes, golden brown onion
own-recipe barbecue sauce, young cabbage and fresh cucumber salad, dill, roasted potatoes with herbs
red wine and herb sauce, potato dumplings (knedle), red cabbage salad
with raisins (served on weekends only)
oven-roasted vegetables, potatoes confitted with rosemary, green pepper sauce served on weekends only)
soured cream, smoked salmon, fresh dill
tomatoes, garlic, herbs de Provence blend, oil
smoked bacon, broad beans, onion, garlic, parmesan cheese
lettuces, cucumber, tomatoes, red onion, yoghurt, herbs, croutons
lettuces, rocket leaves, confitted apples, vinaigrette with honey and French mustard, croutons
carrot
/ allergens: Gluten-containing cereals, Eggs, Milk
/ allergens: Gluten-containing cereals, Eggs, Milk, other Nuts
/ allergens: Gluten-containing cereals, Milk, other Nuts, Eggs
/ allergens: Eggs, Milk, other Nuts, Soya
cream, fruits, strawberry mousse
alergens: milk
alergens: milk
/ allergens: Milk, Mustard seeds
allergen: cellery
/ allergens: Milk
In order to provide services at the highest level, the Service uses cookies stored in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy.
By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by EKO-GEO Consulting Marek Biłyk, Noskowskiego 3/2, 20-858, Lublin, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.